De Buorren Twa

Vakantie Appartementen Paesens

Over De Buorren Twa

Over ons

De karakteristieke appartementen van de Buorren Twa zijn onderdeel van een monumentale boerderij in Paesens-Moddergat een gezellig vissersdorpje in Noord-Oost Friesland.

Geschiedenis

De boerderij is gebouwd in 1827 en de appartementen zijn tussen 2011 en 2014 volledig gerenoveerd en op authentieke wijze aangepast aan de eisen van deze tijd. Zo is elk appartement o.a. voorzien van centrale verwarming en vaatwasser.


Het dorp

Paesens – Moddergat is 1 van de weinige dorpen die direct gelegen zijn aan een uniek gedeelte van het Unesco Wereld Erfgoed gebied de Waddenzee. Het Vissersdorp ligt aan een uniek kweldergebied waar heerlijk gewandeld kan worden. Hier kunt u de natuur van het wad beleven zonder dat u vieze voeten hoeft te krijgen.


De monumentale boerderij heeft 3 appartementen die het jaar rond een comfortabele plek bieden aan vakantiegangers, wadlopers, en natuurgenieters. Op 50 meter gelegen van de waddezee is het eeen ideaal vertrekpunt om een bezoek te brengen aan Nationaal Park Het Lauwersmeer, Vissershaven Lauwersoog, de waddeneilanden Schiermonnikoog en Ameland en de gezellige stad Dokkum.

Waarom Paesens

Prachtig gelegen op een unieke plek aan de Waddenzee. De natuur van het wad beleven zonder vieze voeten te krijgen. Gezellig autentiek vissersdorp, centraal gelegen voor uitstapjes in de omgeving zoals Dokkum, Lauwersoog, Nationaal Park Het Lauwersmeer, Ameland en Schiermonnikoog Museum 't Fiskershuske waar u naast het bezoeken van de prachtig gerestaureerde vissershuizen ook een heerlijk kopje koffie kunt drinken in het museumcafe. Ook kunt u hier een leuk souveniertje kopen, kaarten en originele (patronen voor) visserstruien uit Paesens - Moddergat en Wierum. Verder zijn lekkere scharreleitjes, verse groente van de boer, leuke soeveniertjes en een plaatselijke galerie zomaar een greep uit wat het dorp te bieden heeft.